Keuken op maat Waddinxveen

Keukens op maat

Iets bijzonders maken van je keuken? Kies voor de keukens op maat van Woodlabs! Er kunnen allerlei redenen zijn waarom je liever niet kiest voor een standaardkeuken. Misschien is plaatsing van een standaardkeuken gewoon niet mogelijk omdat de afmetingen van je keuken dat niet toelaten. Je wilt een keuken als blikvanger, stelt bepaalde eisen aan materiaalkeuze of hebt weinig of juist heel veel ruimte voor een keuken. Wat de reden ook is, wij zorgen voor de perfecte keuken op maat.

Veel mogelijkheden voor keukens op maat

Keukens op maat laten maken betekent ook keuzes maken. Uiteraard helpen we je graag bij de samenstelling van je keuken om zo het optimale resultaat te behalen. Je kiest uit heel veel mogelijkheden, stijlen, kleuren en materialen. We zorgen voor het optimaal benutten van een kleine ruimte, ook als deze ruimte ‘lastig’ is, bijvoorbeeld deels onder een trap. Een moderne keuken, keukens op maat in landelijke stijl, een pantry, keuken met kookeiland, alles is mogelijk. Wij zorgen er voor dat alles perfect past en naadloos aansluit: bovenkastjes, onderkastjes, een gezellig barretje, keuken in hoekopstelling en natuurlijk heb je straks voldoende plaats voor de apparatuur die je wilt gaan gebruiken.

Meer over Woodlabs

Yuri en Mark zijn de bevlogen meubelmakers van Woodlabs die naast keukens op maat nog allerlei andere prachtige producten maken. Alles voor kantoor, winkel, horeca en woning, volledig op maat gemaakt volgens jouw wensen. Kijk op onze site voor meer informatie en kijk bij onze portfolio om inspiratie op te doen. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie en advies of voor het maken van een afspraak, ook op locatie.