Over ons

Meubelmakers & Interieurbouwers

Woodlabs - meubelmakers & Interieurbouwers

Woodlabs Meubelmakers & Interieurbouwers in Waddinxveen is een jong bedrijf, ontstaan uit een samenwerking tussen twee zeer ervaren en vakbekwame meubelmakers. Woodlabs werkt voor aannemers, architecten én voor particulieren. Zoek je kwaliteit in interieurbouw? Wil je geen standaard product maar een keuken op maat, een kast op maat of zoek je een partner in projectinrichting? Wij leveren maatwerk in interieuroplossingen voor onder meer:

  • woninginrichting
  • kantoorinrichting
  • horeca-inrichting
  • winkelinrichting

Lees verder en maak kennis met de makers. Of bekijk hier direct het portfolio.

Yuri Zijderhand

Daar leert hij van zijn vader, die timmerman is, de eerste beginselen van het vak. In zijn voetsporen gaat hij naar de Goudse Waarden en haalt daar het diploma allround timmerman. Al tijdens zijn opleiding is Yuri in zijn vrije uurtjes werkzaam bij Silco in Waddinxveen. Na het behalen van zijn diploma blijft hij daar. Eerst nog alleen als hulpje in de werkplaats. Later gaat hij ook mee met het monteren van kasten en al het andere voorkomende werk.
Zijn vakdiploma’s behaalt Yuri later, na een avondopleiding meubelmaker in Nieuwegein. Binnen Silco ontwikkelt hij zich tot chef werkplaats en later ook werkvoorbereider. Als Silco noodgedwongen de deuren moet sluiten, besluit Yuri dat hij voor zichzelf wil beginnen. In vijf jaar lukt het hem een zeer goedlopend bedrijf als meubelmaker en interieurbouwer neer te zetten. Een samenwerking met zijn voormalige collega Mark is dan een logische stap. Het eerste idee is alleen samen te werken om elkaar helpen in de drukke perioden, maar dat is al snel niet meer toereikend. Ze slaan de handen ineen en Woodlabs is geboren!

Mark van der Zalm

De vader van Mark is eerst ruim 30 jaar meubelmaker geweest en daarna tot zijn pensioen scheeps-interieurbouwer. Ook zijn broer werkt al als interieurbouwer. Als kleine jongen gaat Mark mee naar de fabriek om mee te kijken en zelf te knutselen. Van jongs af aan wil hij hetzelfde worden als zijn vader! Nadat hij bij ROC in Leiden zijn diploma meubelmaker behaalt, werkt hij bij All-in Liften. Hier neemt hij na een aantal jaar de afdeling interieurbouw over. Maar het vak écht leren doet hij later, bij Silco in Waddinxveen, waar hij samenwerkt met Yuri.
Meer projectervaring doet Mark op bij Luiten Interieurbouw en Sant en Steenland (later Sant Interiors). Totdat Yuri hem benadert met de vraag of hij compagnon wil worden. Het bedrijf dat Yuri ondertussen gestart is, is zo succesvol dat hij handen te kort komt. Er wordt besloten om het professioneel aan te pakken, een nieuw bedrijf op te zetten en een fabriek in te richten. Tel daarbij de jarenlange samenwerking, ervaring en opgebouwde klantenkring op en het kan niet anders dan dat Woodlabs een mooie toekomst tegemoet gaat!

Informatie en contact

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen doen en wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Klik op de pagina contact of stuur direct een e-mail. Je kunt ons natuurlijk ook even bellen als je dat prettiger vindt.