Kast op maat

Kwaliteit kasten op maat

Ook particulieren kunnen bij Woodlabs terecht voor een meubel of kast op maat. Voor woninginrichting is heel erg veel mogelijk, zelfs teveel om op te noemen! Onderstaand doen we je graag wat ideeën aan de hand voor allerlei soorten kasten en materialen. We maken overigens net zo makkelijk ook een ander meubel, een bijzondere trap of een passend bureau. Of schuifdeuren voor kastenwanden en om ruimtes van elkaar te scheiden. Wat je ook kiest, het maakt je woning echt helemaal af als het maatwerk is. Met een uniek ontwerp dat alle ruimte goed benut en het interieur een fraaie uitstraling geeft.

Een kast op maat voor iedere ruimte

Iedere ruimte zijn kast op maat! Voor de slaapkamer maken we slaapkamermeubels zoals een kledingkast of inloopkast, een bureau en een bed ombouw. In de woonkamer wil je misschien een kastenwand, een audiomeubel of TV-meubel laten maken. En wat te denken van een badkamermeubel, of een handige ruimtewinner als een trap met trapkast op maat? Ook met het maken van keukens en keukenkasten hebben we zeer veel ervaring. Wil jij een keuken op maat? Klik dan even op de link om naar de pagina over maatwerkkeukens te gaan. Ben je nog op zoek naar inspiratie? Dan is het leuk om ons portfolio te bekijken.

Kwaliteit in materiaal

De keuze voor het materiaal bepaald in grote mate het uiterlijk én de kwaliteit van de kast of het meubel. Natuurlijk wil je voor jouw kasten alleen de beste kwaliteit. Wij hebben met veel producten gewerkt en met deze ervaring een selectie gemaakt. De materialen waar wij mee werken kun je bekijken op deze website. Natuurlijk mag je rekenen op ons advies bij het maken van de uiteindelijke keuze voor het materiaal of de kleur voor jouw maatwerk kast.

 

Informatie en contact

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en onze ideeën voor jouw keuken? Of heb je al een design en wil je een offerte aanvragen? Neem dan vooral contact met ons op. Klik op de pagina contact of stuur direct een e-mail. Je mag ons natuurlijk ook even bellen als je dat prettiger vindt.